sesekali jadilah kawan yg mendengar dari yg hanya bercerita..ambil lah masa untk memahami hati dan perasaan kawan..kerana dia juga ada rasa takut,ada rasa bimbang,sedih dan kecewa..dia juga ada kelemahan dan dia juga perlukan kawan sebagai kekuatan...jadilah kita kawannya itu.....
Pink Lollipop

Tuesday, October 23, 2012

Hey all !!! i miss you....

hey all i miss u lah..... :)
lame x jumpe rindu sama kauorg....heee...





miss sama kamu la alip...





miss kamu semua...
:)

kauorg pon same ....rindu la...





n this boy i really miss u...erm... :(

Kami suke bergambar... :)

tibe2 rse cm nk berkongsi cerite plak.....
bkn nye crite ape pun....
nk cter je yg bdk kelas sy ni suke bergambar termasuk la sy ni....weee....
meh la tgk gmbar2 kami..... :)











k ni je yg nk tunjukkan sebenarnye...hee...see u again....~~~

lame da x post ni !!!!

hye alls....
rase nye da lme x post kn cerite....
ramai jugak yg x tau skang ni sy sudah study da nk hbs sem da pon...(baru sem 1)...huhu
sy study kt Kolej UNITI kat Port Dickson tu...hekhek...amek program Graphic Design(PDA)....
sy mnat dlm bidang ni...hope dpat blajar kt sni sampai hbs sem...mne tau dpat g Italy ke...hahaha...
mule2 rse cm x best je nk blajar kt sni tp bile da blajar member pon ok mcm nk nk trus kn smpai hbs....
bnyak juga blajar tentang sofware yg x pnh tau skang da power sikit laaa....hoho....
I hope I will be able to learn more and more about this program... :)






Ni la euro team(sem 1) ni sume bdk kelas yg ok....
 again with lecturer yg belah kiri 2 org tu....
 ni yg pompuan2....
 kami lagi ni.... :)

with Kak Seyha...
  
with Wiwin...tp syg Wiwin da benti...
tgk sy je ok....yg len abaikan... ;)